ügyeleti hírek

2020.03.05. 10:27

Közúti balesetek, kidőlt fák megyeszerte

Mozgalmas napon vannak túl a megyei tűzoltók, több helyen rendőri intézkedésekre is sor került.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Szerda hajnalban egy fa dőlt az úttestre, ezzel a forgalmat akadályozta a debreceni Pallagi úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel eltávolították a fát.

Debrecenben, a Közép utcában egy fa a játszótérre dőlt szerda reggel. A debreceni hivatásos tűzoltók kivágták a fát.

Báránd közelében, a 42-es számú főúton egy autó a szalagkorlátnak ütközött tegnap délelőtt. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Kigyulladt egy személygépkocsi tegnap délután Debrecenben, a Kishegyesi úton, vezetője időben eltudta hagyni az autót, így nem sérült meg. A jármű motortere kapott lángra, de a tűz nem terjedt tovább, mivel a debreceni hivatásos tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a tüzet. Az autó forgalmi akadályt képezett, ezért a rendőrség kérésre a tűzoltók letolták az autót útról.

Az M3-as autópályán, a kétszázhuszonharmadik kilométerszelvénynél egy autó és egy nyerges vontató ütközött össze. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Este Biharugrán, a Halas utcában egy kacsatelepen adott le jelzéseket egy szén-monoxid érzékelő. A berettyóújfalui hivatásos és a komádi önkormányzati egységek vonultak a helyszínre. Méréseket végeztek, melyek kimutatták a szén-monoxid jelenlétét. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított. Az ötezer kiskacsát egy másik telepen helyezte el a tulajdonos, így azok nem sérültek meg – tájékoztatott Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset – közölte a rendőrség.

A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, közülük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 3 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában