Gyermek Iskola Kupa

2020.03.05. 12:21

Közlekedésbiztonsági vetélkedőt tartottak a diákoknak Hajdúnánáson

Huszonnégy diák vett részt a megmérettetésen.

Fotó: police.hu

A Hajdúnánási Rendőrkapitányságon rendezték meg a Gyermek Iskola Kupa közlekedésbiztonsági vetélkedő területi döntőjét 2020. március 4-én, amelyen 6 csapat összesen 24 fővel vett részt. A versenyzők először közlekedési tesztlapokat töltöttek ki, majd egy KRESZ kirakón is összemérték tudásukat – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A rendezvény célja, hogy az általános iskolás gyerekeket játékos formában nevelje a biztonságos közlekedésre, bővítse az ezzel kapcsolatos ismereteiket, továbbá gyakorolhassák a szabályos közlekedést. Az első három helyezett a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által biztosított kerékpáros kiegészítőket, láthatóságot segítő tárgyakat vehetett át.

A megmérettetésen a legügyesebbnek a Hajdúnánási Református Általános Iskola, valamint a helyi Bocskai István Általános Iskola diákjai bizonyultak, akik így a Hajdúböszörményi döntőbe is bejutottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában