Húszévesen hunyt el

2020.01.22. 10:14

Tragédia Debrecenben: sportolóját gyászolja a Nyíregyházi Sportcentrum

A döbbenetes hír futótűzként ért el Debrecentől Nyíregyházáig: a Debreceni Egyetem egyik hallgatója a hétvégén, szombat hajnali 1 órakor zuhant ki a lakószobájából, a Markusovszky Lajos III. Kollégium nyolcadik emeletéről.

Fotó: Google Street View

A húszéves fiút súlyos, életveszélyes sérülésekkel a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházba szállították, ahol megműtötték, de az életét a gyors orvosi beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni – tudatta az egyetem sajtóosztálya.

Ezt követően jelent meg a Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. honlapján az alábbi közlemény, mely fájó búcsú:

„Megtört szívvel és mély fájdalommal tudatjuk, hogy a Nyíregyházi Sportcentrum válogatott atlétája hirtelen, tragikus körülmények között örökre itt hagyott bennünket. A család gyászában osztozunk, emlékét örökre megőrizzük.”

Az ügyben a rendőrségi vizsgálat folyamatban van. A kollégium vezetése az érintett családjának minden szükséges segítséget megad, a kollégiumi társaknak a történtek feldolgozására már az eset után, a hétvégén is mentálhigiénés szakembert biztosított. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya szerint közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a haláleset körülményeit.

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában