helyi kultúra

2019.12.09. 21:13

Közösen vettek részt az adventi hangversenyen a Debreceni Törvényszék munkatársai

A Lautitia kóruscsalád évek óta sok örömöt és ünnepi hangulatot nyújtott a Debreceni Törvényszék dolgozóinak.

Ott voltak a Debreceni Járásbíróság új épületének avató ünnepségén, továbbá évről évre karácsony közeledtével adventi hangulatot varázsoltak a bíróság épületébe. Ebben az évben a Lautitia Kórus megalakulásának 60. évfordulója alkalmából 2019. december 7-én este nagyszabású koncertet rendezett a debreceni Főnix Csarnokban, amelyre a bíróság dolgozóit is meghívták. A páratlan zenei élményt jelentő rendezvényen felléptek a Budapesti Vonósok, Rőmer Ottó és zenekara és a Szent Efrém Iskola összes kórusa. A koncertet a Margaret Island zenekar fellépése is színesítette, akik közösen is felléptek a kóruscsalád tagjaival.

A Debreceni Törvényszék munkatársai örömmel fogadták a meghívást és a bírósági összetartozás jegyében, családtagjaikkal együtt vettek részt az eseményen. Ez az év a „Családok a fókuszban” program jegyében telik a bíróságokon, amely mint családbarát munkahely nagy figyelmet fordít a közösségépítésre és arra, hogy az igazságszolgáltatásban dolgozók egy összetartó közösséget alkossanak. Erre kiváló alkalom volt az együtt átélt adventi koncert.

Debreceni Törvényszék

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában