sziréna

2019.10.13. 11:19

Lezárult a nyomozás a nyíracsádi kerékpárgázolás ügyében

A Debreceni Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 35 éves férfival szemben – írja a Police.hu. A nyomozás adatai szerint a hajdúszoboszlói lakos az általa vezetett személygépkocsival közlekedett 2019. január 15-én 8 óra 30 perc körül Nyíracsád belterületén. A sofőr a Petőfi térre érve – az ott kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére – nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak, és összeütköztek – közölte a rendőrség.

Fotó: Police.hu

A debreceni rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet. Fontos, hogy türelmesen, toleránsan és szabálykövetően közlekedjenek!

...hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában