lezárult a nyomozás

2019.10.27. 09:38

A gyanú szerint a néni többféle droggal kereskedhetett az otthonában – videó

A Püspökladányi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Fotó: police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály, a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival 2019. május 9-én elfogtak és előállítottak egy püspökladányi nőt a rendőrkapitányságra, akiről olyan információjuk volt, hogy marihuánát, extasy tablettát és más kábítószereket árul a lakásában.

Fotó: police.hu

A püspökladányi nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 65 éves nőt, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2019. május 12-én elrendelt – olvasható a rendőrség honlapján.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított rendszeresen otthonában fogadta a vevőket, akik többfajta kábítószerből is választhattak. Az ingatlanban végzett kutatás során a nyomozók több kiporciózott, kábítószergyanús fehér port, növényi származékot, nagy értékben készpénzt, valamint közel 100 darab tablettát foglaltak le.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában