Összefoglaló

2019.09.09. 09:46

Autóra dőlt egy fa Hajdúsámsonban

Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Fotó: illusztráció, Pixabay

Családi házzal egybeépített melléképület kéményében korom égett és izzott Biharugrán, az Attila utcában. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók megbontották a födémszerkezetet, és egy vízsugárral avatkoztak be, derül ki a megyei katasztrófavédelem közleményéből.

Vasárnap több fa, faág miatt riasztották a tűzoltókat Hajdú-Bihar megyében. Egy hatméteres fa egyik ága lehasadt délben a debreceni Rigó utcában, és veszélyeztette a gyalogosforgalmat. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel távolították el a fát. Délután egy fa személygépkocsira és úttestre dőlt Hajdúsámsonban, a Kossuth utcában. Az autóban nem ült senki, így személyi sérülés nem történt. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát. Bökönyben, a Vörösmarty utcában egy mezőgazdasági épület tetejére szakadt egy fa nagyméretű ága. A szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül láncfűrésszel vágták le az ágat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában