Az unoka hívta a rendőrséget

2019.07.30. 10:45

Nagyon megvertek egy idős pocsaji asszonyt – Videó

A rendőrség elfogott három férfit, akik bántalmaztak egy idős pocsaji asszonyt – írja a Police.hu.

Fotó: Police.hu

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2019. július 26-án 2 óra körül, hogy bántalmazták a nagymamáját. A rendőrök a helyszínre mentek, és tanúkat hallgattak meg, majd a beszerzett információk alapján forró nyomon az elkövetők felkutatásába kezdtek – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozócsoportnak még aznap sikerült azonosítani és elfogni azt a három pocsaji férfit, akik a gyanú szerint betörtek a 94 éves sértett pocsaji otthonába, és miközben verték, az értékeit követelték tőle.

A bántalmazás következtében az idős asszony súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A bűnügyesek a 28, 24 és 17 éves férfiakat gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2019. július 29-én elrendelt.

B. Gyula, L. Tivadar és fiatalkorú társuk ellen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában