Ügyeleti hírek

2019.07.23. 09:58

Motorbalesethez és kigyulladt mosógéphez vonultak a tűzoltók

Illetve gászivárgáshoz és árokba sodródott autóhoz is.

Fotó: Illusztráció, Pixabay

Összeütközött egy személygépkocsi és egy motor hétfő délben, a 3323-as számú főúton, Hajdúnánás közelében. A helyi hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták majd áramtalanították – írja közleményében a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A motor sofőrjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Fotó: Hajdúnánási HTP

Árokba sodródott egy személygépkocsi hétfőn Pocsaj és Hosszúpályi között. A létavértesi önkormányzati tűzoltók elvégezték a jármű áramtalanítását. A gépjármű sofőrjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Mezőgazdasági munkagép sértett meg egy gázcsonkot tegnap délelőtt Ebesen, a Nyugati utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a területet ötven méteres körben lezárták. A gázszolgáltató szakemberei a helyszínen kiszakaszolták a sérült vezetéket.

Kigyulladt egy mosógép tegnap kora délután Berettyóújfaluban, a Bessenyei lakótelep egyik társasházának lakásában. A tűz nem terjedt tovább, de az ingatlan füsttel telítődött. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átszellőztették az ingatlant.

Kitört egy személygépkocsi első tengelye az M3-as autópálya 213 kilométerszelvényénél. Az autó a leállósávot és a külső sávot elfoglalva állt meg. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók feszültségmentesítették a járművet, majd vontatókötél segítségével a leállósávba vontatták. Az autóban hárman utaztak, akik közül senki nem sérült meg – derül ki a közleményből.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a megyében a rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 2 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 14 személyt fogott el, akik közül 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 5 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg 1 külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt. A rendőrök 14 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 15 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában