Vége a nyomozásnak

2019.06.05. 10:34

Elképesztő indokkal törtek be ebbe a debreceni pékségbe

A gyanúsított egy átmulatott éjszaka után úgy gondolta, hogy péksüteményt akar enni – olvasható a police.hu-n. A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Fotó: police.hu

A rendőrségre 2018. december 11-én 2 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, az Egyetem sugárúton egy férfi betört egy pékségbe. Az egyenruhások még a helyszínen elfogták a 21 éves fiatalt és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki – derül ki az ügyről szóló rendőrségi közleményből. Mint írják: a budapesti lakos beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy a barátaival szórakozni volt az éjszaka, és már hazafelé tartott, amikor úgy gondolta, hogy bemegy a pékségbe ennivalóért. Észrevette, hogy nincs nyitva az üzlet, ezért berúgta a bejárati ajtó üvegét.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában