Többen megsérültek

2019.06.27. 10:47

Elismerte felelősségét a traktorbaleset gyanúsítottja

Szabálytalan előzés miatt következhetett be a tavaly szeptemberi baleset Balmazújváros közelében.

Fotó: Police.hu

A nyomozás adatai szerint egy nő az általa vezetett Opel Astra típusú személygépkocsival közlekedett a 3316-os úton (Balmazújváros felől a 33-as számú főút irányába) 2018. szeptember 17-én 6 óra 30 perc körül, amikor egy mezőgazdasági vontató előzésébe kezdett. A sofőr a manőver során nem győződött meg arról, hogy megkezdte-e másik jármű az előzést, ami miatt összeütközött egy Volkswagen típusú személygépkocsival – számolt be a Police.hu.

A nő által vezetett jármű ezt követően nekicsapódott a traktornak, ami az út melletti árokba hajtott és felborult. A közlekedési balesetben három fő súlyos sérüléseket szenvedett. A 36 éves debreceni sofőrt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában