Ügyeleti hírek

2019.05.24. 10:09

Vadbaleset és karambol helyszínére riasztották a tűzoltókat

Balesetező járműveket áramtalanítottak, az M3-as autópályán pedig egy beszorult utast is ki kellett szabadítaniuk.

Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Lesodródott az útról és a tetejére borult egy személygépkocsi szerdáról csütörtökre virradó éjszaka, a 3323-as számú főúton. A helyszínen a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták, elvégezték a feszültségmenetesítést, majd az autót a kerekeire állították.

Egy kisbusz és egy kisteherautó ütközött össze az M3-as autópálya kétszáztizedik kilométerszelvényénél, Hajdúdorog közelében. A helyszínen a nyíregyházi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók a kisbusz utasát feszítővágó berendezéssel és kéziszerszámokkal kiszabadították, majd átadták a mentőszolgálatnak. A tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A beavatkozás ideje alatt teljes útzár volt érvényben.

Balmazújvároson, a Debreceni utcában egy acélajtó zárszerkezete meghibásodott, és két ember nem tudott a lakásából kijönni. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal nyitották ki az ajtót.

Este Püspökladány és Kaba között, a 4-es számú főúton személygépkocsi elé futott egy őz, emiatt az autó vezetője elrántotta a kormányt és az árokba borult. A sofőr megsérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították az autót – számolt be a csütörtöki riasztásokról a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 4 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 16 személyt állítottak elő, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 4 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában