Időjárás

2024.03.12. 07:20

Erősen felhős, de tavaszias idő várható kedden Hajdú-Biharban

Haon.hu

Csapadék is kialakulhat

Forrás: Napló-archív

Erősen felhős, a Dunántúlon borult lesz az ég. Itt többfelé, keleten csak szórványosan várható eső, zápor. Az északnyugati szél többfelé lesz élénk. 10-14 fok körül alakul a hőmérséklet – olvasható a Köpönyeg előrejelzésében.

Debrecenben és környékén is erősen felhős idő várható kedden. Napközben előbújhat néha a Nap, ám a borús felhőkből csapadék is kialakulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13-15 Celsius-fok között alakul majd. A szél is megélénkülhet kedden.

Gyenge hidegfronti hatás terheli szervezetünket. A megfigyelések szerint ilyenkor a szív-és érrendszeri betegeknél mellkasi fájdalom, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, valamint a stroke kialakulásának kockázata is magasabb lehet. A frontra érzékenyeknél általános tünetként fejfájás, vérnyomás-ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az epileptiform rosszullétek gyakorisága is megnőhet, a krónikus betegségek tünetei (ízületi fájdalmak stb.) is felerősödhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!