Időjárás

2023.09.14. 07:16

Esővel indul a csütörtök Debrecenben

Véget ér a hőség, a legmagasabb hőmérséklet 24-26 fok között alakul majd.

Haon.hu

Kibírta az eső a szerda esti nagy tanévnyitó show-t

Forrás: Napló-archív

Északnyugat felől – egy hidegfront hatására – egyre többfelé várható zápor, zivatar. Ezzel együtt az északnyugati szél is megerősödik. Véget ér átmenetileg a hőség: délután már csak 22-29 fok várható – olvasható a Köpönyeg.hu előrejelzésében.

Kibírta az eső a szerda esti nagy tanévnyitó show-t, ám csütörtök reggelre megérkezett. Borúsan, esővel indult Debrecenben és környékén a kis péntek, és napközben is hasonló időre számíthatunk. A legmagasabb hőmérséklet 24-26 Celsius-fok között alakul majd, záporok, zivatarok kialakulása várható.

A hidegfronti hatás mellett a helyenként megélénkülő szél és helyi záporok, zivatargócok miatt tapasztalható légnyomás ingadozás sokaknak okozhat kellemetlenséget. Az olyan általános tünetek mellett, mint a tartós, migrénes fejfájás, ingerlékenység, alvászavar, koncentrációs problémák várhatóan erősödni fognak a krónikus betegségek tünetei is. Az arra érzékenyeknél vérnyomás ingadozás, szédülés jelentkezhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!