Időjárás

2023.09.20. 08:03

Kései nyár vagy korai ősz? Folytatódik a kellemes időjárás Hajdú-Biharban

Haon.hu

Egy séta mindenkinek jót tesz

Forrás: Napló-archív

Hűvös, változékony idővel kezdődött a szerda Debrecenben és Hajdú-Biharban, a folytatás azonban sokkal kellemesebb lesz a Köpönyeg előrejelzése szerint. Mint írják, változóan felhős-napos időre kell készülni, a hőmérséklet pedig 15 és 26 fok között alakul majd, csapadékra nem kell számítani. 

Az országos előrejelzés szerint a reggeli párafoltok megszűnését követően napos, gyengén felhős idő lesz, csapadék nélkül. 25 és 30 fok közötti nyárias meleg várható. A délies szél megélénkülhet.

Fronthatás ugyan nem terheli szervezetünket, de a hidegfrontra érzékenyeknél a megfigyelések szerint az olyan általános tünetek - mint tartós, migrénes fejfájás, ingerlékenység, alvászavar, koncentrációs problémák - mellett várhatóan erősödni fognak a krónikus betegségek tünetei is. Vérnyomás-ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az ízületi fájdalmak is felerősödhetnek. Korábbi műtétek és csonttörések helyén fájdalom alakulhat ki. A változóan felhős időben az időszakos napsütés pozitívan befolyásolja majd hangulatunkat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!