Időjárás

2023.09.11. 07:27

Még nem kell búcsút inteni a nyárnak Hajdú-Biharban sem

Haon.hu

Egy jó fagyira nem lehet majd nemet mondani hétfőn sem

Forrás: Illusztráció / MW-archív

Folytatódik a késő nyári idő Debrecenben és Hajdú-Biharban egyaránt, hétfőn is napos, meleg időjárásra van kilátás. A Köpönyeg előrejelzése szerint a hőmérséklet 15 és 31 fok között alakul majd, esőre nem kell számítani, a szél mérsékelt lesz.

Az országos előrejelzés szerint csak fátyolfelhők szűrik a ragyogó szeptemberi napsütést. Kizárt a csapadék. A déli szél gyenge marad. 30-31 fok körüli hőség várható.

Fronthatás nem terheli szervezetünket. A kánikula okozhat egészségügyi problémákat. A hőség leginkább az időseket, és a szív-érrendszeri betegeket viseli majd meg, de az egészséges szervezet számára is megterhelő lesz. A megfigyelések szerint ilyenkor fáradékonyság és indokolatlan fáradtságérzet, fejfájás, aluszékonyság léphet fel. A szív-és érrendszeri betegeknél gyakori lehet a szédülés, vérnyomás-ingadozás. Felerősödhetnek a keringési zavarok, vizesedés, nehézlégzés jelentkezhet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!