Időjárás

2022.10.15. 10:13

A kirándulók álmát váltja valóra a szombati időjárás

Ha tehetjük, mindenképpen menjünk ki a szabadba!

Forrás: Illusztráció / MW-archív

Továbbra is tart a vénasszonyok nyara, szombaton is igazi kirándulóidőre kell számítani. Debrecenben a hőmérséklet 8 és 18 fok között alakul, eső nem várható. A napot néhol felhők takarhatják el, a szél mérsékelt lesz. 

Az országos előrejelzés szerint északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, a Dunántúlon beborul az ég, azonban inkább csak az Észak-Dunántúlon alakul ki kisebb eső, zápor. A déli szél többfelé megélénkül. 17 és 22 fok között alakul a hőmérséklet - írja a Köpönyeg

Fronthatás ugyan nem terheli szervezetünket, de az arra érzékenyeknél a megfigyelések szerint az olyan általános tünetek - mint tartós, migrénes fejfájás, ingerlékenység, alvászavar, koncentrációs problémák - mellett várhatóan erősödni fognak a krónikus betegségek tünetei is. Vérnyomás-ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az ízületi fájdalmak is felerősödhetnek. Korábbi műtétek és csonttörések helyén fájdalom alakulhat ki. A változóan felhős időben az időszakos napsütés pozitívan befolyásolja majd hangulatunkat. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!