Elismerés

2023.12.19. 15:06

Közbeszerzési Nívódíjat kapott a DKV Zrt. és a debreceni önkormányzat

A díjra olyan eredményesen lefolytatott eljárással lehetett pályázni, amely során az ajánlatkérő fenntarthatósági (zöld, szociális vagy innovatív) célokat előmozdító szempontokat érvényesített, és azok meg is valósultak.

Haon.hu

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata „Fenntarthatóság és innováció a Debreceni Csokonai Nemzeti Színház felújítására irányuló közbeszerzési eljárásban” című pályamunkája Építési beruházás kategóriában, a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. „Elektromos autóbuszok beszerzése” című pályamunkája pedig (a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság „Papíripari termékek, író- és irodaszerek szállítása” című pályamunkájával megosztva) Árubeszerzés kategóriában nyerte el a Közbeszerzési Nívódíjat - olvasható a városháza közleményében.

Az elismerést dr. Paróczai Bernadett, Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Közbeszerzési Osztályának vezetője, valamint Szabó Zoltán, a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. beruházási és fejlesztési vezetője vette át dr. Kovács Lászlótól, a Közbeszerzési Hatóság elnökétől Budapesten december 13-án.

Szabó Zoltán, a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. beruházási és fejlesztési vezetője vette át a díjat
Forrás: Közbeszerzési Hatóság

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata immár összesen négyszer nyerte el a Közbeszerzési Nívódíjat. Korábban 2019-ben Építési beruházás kategóriában „Innováció a Debreceni Nemzetközi Iskola közbeszerzési eljárásaiban” című, Szolgáltatás-megrendelés kategóriában az „Innováció a Debreceni Nemzetközi Iskola közbeszerzési eljárásaiban (tervpályázat)” című, 2020-ban pedig a Szolgáltatás-megrendelés kategória „Innováció a Debreceni Strandfürdő tervezésére irányuló közbeszerzési eljárásban” című pályázatával volt sikeres.

A Közbeszerzési Hatóság – más általa alapított díjak mellett – a Közbeszerzési Nívódíjat idén hatodik alkalommal adta át.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában