Gratulálunk!

2023.09.19. 16:01

Óriási szerencse: mit sem sejtő utast ajándékoztak meg a debreceni reptéren

Ő a Wizz Air 2,5 milliomodik utasa a vármegyeszékhely repterén.

Haon.hu

Kedden elrepült a Wizz Air 2,5 milliomodik utasa a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről, tudatta közleményben a légitársaság.

Elrepült a 2,5 milliomodik Wizz Air-utas Debrecenből
Elrepült a 2,5 milliomodik Wizz Air-utas Debrecenből
Forrás: Wizz Air

– Öröm számunkra, hogy ismét újabb mérföldkőhöz érkeztünk az utasforgalmi adataink vonatkozásában, és a mai napon a Wizz Air debreceni bázisának 2,5 milliomodik utasát köszönthetjük.

A repülőtéren megvalósuló fejlesztések célja, hogy a jövőben a Debrecenből üzemelő légitársaságok, valamint az innen induló és ide érkező utasok számára növelni tudjuk szolgáltatásaink színvonalát, melyben az infrastruktúra jelentős szerepet játszik

– időzi az anyag Király Tamást, a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetőjét.

– Büszkék vagyunk, hogy a Wizz Air-nek is köszönhető az, hogy a debreceni légikikötő ekkora gazdasági fejlődésen ment keresztül az elmúlt több mint tíz év során. Úgy gondoljuk, mindkét fél számára ösztönző az együttműködés, és motiváltak vagyunk, hogy többféle úti célt biztosítsunk elérhető áron nem csak Budapestről, de Debrecenből is az utasaink számára – ezt már Trubek Zsuzsa, a légitársaság kommunikációs menedzsere mondta.

A 2,5 milliomodik utast egy 200 eurós értékű repülési utalvánnyal ajándékozták meg.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában