Közbeszerzés

2023.07.08. 10:37

Egyedileg tervezett pumpapálya a terv Sárándon

A közbiztonság javítása is célja az önkormányzatnak.

A pumpapálya üde színfolt lehet a biciklisek számára

Forrás: Illusztráció: MW-archív

Egyedi pumpapálya megtervezésére és kivitelezésére, valamint a közterületi kamerarendszer bővítésére írt ki közbeszerzést Sáránd önkormányzata – derült ki a Közbeszerzési Értesítő július 5-én megjelent számából. A felhívás első része értelmében a nyertes ajánlattevő feladata egy aszfaltos burkolatú hullám pálya (pumpapálya) tervezése és kivitelezése.

A felhívás második része a településen meglévő térfigyelő kamerarendszer bővítéséről szól. Az önkormányzat egy-egy kamera beüzemelését szeretné az Egészségház; a Könyvtár; a Polgármesteri Hivatal; a Közösségi Ház; a Sporttelep; a Buszmegálló és a Játszótér közelében, valamint két darabot a sertéstelepnél. A kamerákat wifi hálózaton keresztül a Polgármesteri Hivatal épületében már meglévő zárt helyiségbe kötik be, ez a térfigyelő rendszer központja.

Az ajánlatokat július 17-ig várja az önkormányzat az elektronikus közbeszerzési rendszeren keresztül. A munkálatokra 6-6 hónap áll majd rendelkezésre.

BS

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában