Közbeszerzés

2023.04.17. 12:25

Veterán autók is lesznek a tervezett böszörményi programban

Színes programmal készülnének

Forrás: Illusztráció: MW-Archív

Két nagyszabású rendezvény szervezőjének kiválasztására indított eljárást a hajdúböszörményi önkormányzat a „Humán szolgáltatások fejlesztése Hajdúböszörmény, Görbeháza, Újszentmargita, Újtikos és Folyás települések esetében” elnevezésű projekt keretében – áll a Közbeszerzési Értesítőben. 

Az egyik egy mezőgazdasági kiállítás és konferencia, illetve termelői piac lebonyolítása a Fürdőkerti Rendezvény és Turisztikai Szabadidőparkban, ahova mintegy 2 ezer helyi lakost várnak.

A Tavaszi Fesztivál részeként pedig egy egész napos, programokban gazdag rendezvényt szükséges szervezni, melynek keretében a családok minden tagja kikapcsolódhat. Veterán autó, termelői, dísznövény és kertészeti eszköz kiállítása várja majd az érdeklődőket, délután művészeti csoportok fellépése, gyerekműsor, kézműves foglalkozás, kézműves játszóházak váltják egymást, melyeket különböző koncertek követnek. Az esti koncerten az országos hírű előadók fellépését tervezi az önkormányzat; erre a napra szintén  kétezer helyi érdeklődővel számolnak.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában