Közbeszerzés

2023.02.14. 14:28

Felújítanák a polgármesteri hivatalt és a művelődési házat Konyáron

Többek közt energiatakarékosabbak lesznek az épületek

Napelemeket is telepítenek majd mindkét épületre

Forrás: MW-Archív

A polgármesteri hivatal és a művelődési ház felújításának kivitelezőjét szeretné kiválasztani a konyári önkormányzat; az erre vonatkozó felhívás a február 14-ei Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A Rákóczi utca 24. szám alatti hivatal energetikai felújítása kiterjed a teljes épület utólagos hőszigetelésére, homlokzati nyílászárók cseréjére, az akadálymentesítésre, napelemes rendszer telepítésére, valamint a gépészeti rendszer felújítására is. Emellett a vizesblokk számára új vezetékeket kell kiépíteni, telepíteni egy forróvíztárolót, és a szellőzés érdekében 4 mennyezeti ventilátort.

A Rákóczi utca 11. szám alatti művelődési ház energetikai felújítása kiterjed a teljes épület utólagos hőszigetelésére, a homlokzati nyílászárók cseréjére, az épület akadálymentesítésére, a fűtési rendszer korszerűsítésére, napelemek telepítésére. Többek közt a homlokzat és a lábazati falak külső síkjára utólagos hőszigetelés kerül, a gázkonvektorokat új radiátorokra cserélik, kondenzációs gázkazánt építenek be. A vizesblokk számára új vezetékek készülnek, és szintén  4 mennyezeti ventilátort telepítenek.

A munkára 7 hónap áll rendelkezésre. Az ajánlatokat március 3-ig várják.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában