sikeres közbeszerzés

2021.09.29. 15:09

Négy utca kap aszfaltburkolatot Debrecenben

A munkálatokra több mint nettó 72 millió forintot fordítanak.

20200310 Debrecen Fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló Aszfaltozás a Nádsíp utcában.

Fotó: Illusztráció / Napló-archív

Útépítési munkálatok kezdődnek a Török, a Köteles, a Kisbánya és az Öreg János utcákban összesen nettó 72,3 millió forintért; a szeptember 29-i Közbeszerzési Értesítő szerint a projektet a hajdúhadházi székhelyű Vajda Mélyépítő Kft. végzi.

A Török utca útépítésének második ütemében 346 méter hosszú, 5 méter széles szakaszt létesítenek 1-1,25 méteres stabilizált padkával, ami csatlakozik a Lomnicz utca meglévő burkolatához. Ez a projekt nettó 23,1 millió forintba kerül.

A Köteles utcában 128 méter hosszan építenek aszfalt burkolatú utat, ami 3,5 méter széles lesz, és 1-1,25 méter széles útpadkát is kialakítanak. Ezen felül 111 méter zárt csapadékvíz-elvezető csatornát hoznak létre a hozzá tartozó közműkiváltásokkal együtt. A beruházásra nettó 11 millió forintot fordítanak.

A Kisbánya utcában aszfaltozott utat alakítanak ki 208 méter hosszan, 5,5 méter széles útburkolattal és 0,5-0,5 méter széles útpadkával, továbbá zárt csapadékvíz-elvezető csatornát építenek. A munkákra nettó 28,7 millió forint jut.

Az Öreg János utca 74,97 méter hosszan kap aszfalt burkolatú utat. A 4 méter széles útburkolat mellett 1-1 méter széles útpadkát is építenek a szakemberek. Az út lejtését úgy kell megoldani, hogy ezután az esővíz a meglévő, nyílt burkolatú csapadékvíz-elvezető árokba folyjon. A projektre nettó 9,3 millió forint áll rendelkezésre.

A munkálatokról szóló vállalkozási szerződést szeptember 21-én írta alá a nyertes pályázó és a debreceni önkormányzat képviselője.

FR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában