Helyi gazdaság

2017.03.10. 08:15

Digitális fejlesztések: helyzetbe kell hozni a kisebbeket is

Budapest - Március 8-ától pályázhatnak digitális fejlesztésekre a hazai kis- és középvállalkozások.

Budapest - Március 8-ától pályázhatnak digitális fejlesztésekre a hazai kis- és középvállalkozások.

„A kormány összesen 62,8 milliárd forint keretösszegű támogatással segíti a hazai kis- és középvállalkozások digitális fejlesztéseit, hiszen egy sikeres cég működéséhez elengedhetetlen a megfelelő minőségű informatikai háttér” – mondta Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára.

Tudni érdemes

A hazai kis- és középvállalkozások digitalizációját elősegítő három pályázatra 2017. március 8-tól lehet beadni a támogatási kérelmeket. Az NFM a vállalkozások minél nagyobb számban való részvétele érdekében ezúton felhívja az érintettek figyelmét, hogy három pályázatra lehet beadni a kérelmeket. A 48,2 milliárd forint forrású GINOP 3.2.2 konstrukció keretében Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztésekre, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatására adhatók be támogatási kérelmek. A vissza nem térítendő támogatásra és kedvezményes kölcsönre az agrárágazat kivételével bármely szektorban tevékenykedő vállalkozás pályázhat, amely a közép-magyarországi régión kívül működik. A pályázat egyszerűsített elbírálású, a követelményeknek megfelelő pályázatok beérkezési sorrendben kapnak támogatást a keret kimerüléséig.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában