Egyháztáji vásár

2024.02.05. 12:11

Lelkipásztorok és presbiterek töltik a kolbászt Debrecenben

Haon.hu

Egyháztáji vásárt tartanak február 10-én, szombaton

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Hagyományőrző disznótorral várják az érdeklődőket a február 10-ei Egyháztáji vásárban – tudatta hétfői közlésében a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség. Mint írják, szombaton a vásározók toroskáposztát és kolbászt is vásárolhatnak, amit a nagytemplomi lelkipásztorok és presbiterek készítenek.

Hozzátették, a város legszélesebb termékkínálatával rendelkező termelői piaca, az Egyháztáji vásár minden hónap harmadik szombatján reggel 8 órakor nyitja meg kapuit a Nagytemplomi Gyülekezeti Központ udvarán, a Leány utca 2–4. sz. alatt. A Debrecenből és környékéről érkező őstermelők és kistermelők jobbnál jobb saját termelésű, illetve készítésű portékáikat kínálják. Sajtok, friss pékáru, száraztészta, füstölt húsok, lekvárok, szörpök, kávé, chili, méz, almecet, kézműves ékszerek, használati tárgyak és játékok, és még sok-sok más termék talál gazdára hónapról hónapra. Közben lehetőség nyílik a jó és kötetlen beszélgetésre, ismerkedésre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában