Riport a Fórumból

2023.12.27. 16:02

Tömegek szállták meg a debreceni áruházat, karácsony utáni akciókra vadásznak a helyiek

Szinte még ki sem hűlt a karácsonyi bejgli, de már tömegek árasztották el a debreceni Fórumot azért, hogy lecsapjanak a legnagyobb akciókra.

Gubányi Patrik

Megnéztük, mennyien vannak a Fórumban a karácsony utáni első napon

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Szeretett otthonunkban töltött idő a családdal, finomabbnál finomabb falatok, lecsendesülés és nyugalom – ezek voltak jellemzők az elmúlt napokban, mára pedig még ki sem hűlt a karácsonyi bejgli, máris megszállták az emberek a Csapó utcai bevásárlóközpontot, hogy kicseréljék a mérethibás, vagy rosszul elsült karácsonyi ajándékokat, és persze, hogy lecsapjanak a végeláthatatlan leárazásokra.

Úton az áruház felé azon gondolkodtam, hogy ugyan lesz-e társaságom a boltokban sétálva, de már a bejárathoz közeledve nyugtáztam magamban, hogy nem kell aggódnom, hiszen tömegek szállták meg a bevásárlóközpontot annak reményében, hogy olcsón beszerezhetik a legjobb, legtrendibb holmikat. Meglepve láttam a nagy vásárlási lázat, hiszen az ünnepek előtt már mindenki megvásárolta magának és szeretteinek az ajándékokat, de úgy látszik, a jóból sosem elég.

Szinte minden üzlethelyiségben feltűntek a rikító, narancssárga, akciókat jelző táblák. Javarészt az eredeti árakhoz képest húsz-harminc százalékkal értékelték le a nadrágokat, pólókat, pulóvereket és kabátokat.

Családok nagy szatyrokkal, fiatalokból álló csapatok bezsongva, aggódó arcok a hibás, kicserélni kívánt ajándékok miatt – velük találtam szemben magam a folyosókat járva.

Volt, aki ruháért, volt, aki csak ebédért ment

Buzás Titanilla a barátjaival érkezett a helyszínre, hisz jól tudta, hogy ez idő tájt lehet a legtöbb ruhát beszerezni, szinte feleannyiért, mint az ünnep előtt.

– Már karácsonykor megbeszéltük a barátnőimmel, hogy az ünnep után rögtön ellátogatunk a bevásárlóközpontba, mert ilyenkor nagyon jó cuccokat lehet találni elég olcsón. Ez egy közös program is, kötetlenül együtt vagyunk, és örülünk, ha a másik talál jó áron az ízlésének való ruhát, vagy kiegészítőt – felelte kérdésünkre a fiatal.

Ám olyan is akadt, aki méretbeli különbség miatt cserélt vissza egy pulóvert.

– Sajnos az unokatesóm egy kicsit nagyobbnak gondolt engem, mint valójában vagyok, így azért érkeztem, hogy kicseréljem a pulcsit egy M-es méretre. De nem volt szerencsém, mert már csak XL-es volt, úgyhogy választottam ugyanazon az áron egy másikat – fejtette ki Barczi András.

Én csak ebédelni jöttem be, nem igazán néztem szét a kínálatok között, de igazából annyira nem is érdekel, mivel most kaptam sok-sok pólót és jó pár cipőt, úgyhogy egy darabig megleszek

– ezt már Takács Attila jegyezte meg portálunknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában