haon.hu PODCAST
2023.09.01. 11:36
Thür Ádám: Az ízek és az illatok igazi emlékőrzők
Haon.hu
Forrás: Napló-archív
A Haon podcaststúdiójában egy Michelin-tányéros debreceni belvárosi étterem séfjének életútja kapott főszerepet. Thür Ádám megjárta a ranglétrát, egy angol pub mindeneseként kezdte, majd kemény munkával mesterszakács lett a szigetországban, később pedig már szakoktatóként is dolgozott. A beszélgetésből kiderült, mi a kedvenc étele, melyik tésztás fogást nem tudja értelmezni, sőt megtudtuk, mi igaz abból, hogy egy séf otthon nem főz.
haon.hu PODCAST
- Ne diétázzunk, inkább váltsunk életmódot a debreceni edző szerint
- Kárpátaljai menekülteknek biztosít kitörési lehetőséget a debreceni Dorkász
- Dombi Tibi elmondta, melyik klub vezetőedzője lenne szívesen
- Ezeket a virágokat keresi most mindenki: megéri a drágább minőséget vásárolni
haon.hu PODCAST
- Ne diétázzunk, inkább váltsunk életmódot a debreceni edző szerint
- Kárpátaljai menekülteknek biztosít kitörési lehetőséget a debreceni Dorkász
- Dombi Tibi elmondta, melyik klub vezetőedzője lenne szívesen
- Ezeket a virágokat keresi most mindenki: megéri a drágább minőséget vásárolni
- Bereczky Bence: Szívesen meccselnék egyet De Rossi ellen!
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre