Később indul a nagyerdei buli

2023.08.31. 07:27

Csúszik a 2024-es Campus Fesztivál, azt is tudni, miért

Új időpontot jelentettek be a szervezők.

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

Az eredetileg tervezettnél később kezdődik a 2024-es Campus Fesztivál Debrecenben, jelentették be a szervezők az esemény közösségi oldalán. Mint ismert, a Nagyerdőn az idén több mint 118 ezren buliztak, a fesztivál pénteki napja pedig rekordot is döntött, akkor mintegy 35 ezer vendéget fogadtak. Ahogy az lenni szokott, a szervezők már záráskor bejelentették a 2024-es fesztivál időpontját, amely július 17-21-ig tartott volna, ezt tolták most el egy héttel,

2024. július 24-28-ra.

A mostani bejegyzésben azt írták, hogy a változás oka 2024 nyarán Debrecenben megrendezendő, Európa több száz egyeteméről sok ezer résztvevőt vonzó Európai Egyetemi Játékok, a döntést pedig a sportesemény szervezőivel együtt, a szálláshelyek várható foglaltságát és a lehetséges infrastrukturális, technikai ütközéseket figyelembe véve hozták meg.

A már megvásárolt bérletek érvényesek az új dátumra is, de ha valakinek nem jó az új időpont, 2023. szeptember 30-ig vissza lehet váltani.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában