Testi-lelki feltöltődés

2023.05.20. 10:00

Sétáló Hölgyek Klubja alakult Hajdúsámsonban

A klub célja, hogy lelki feltöltődést, örömet szolgáló közösségi sétán vegyenek részt a tagok és a hozzájuk csatlakozók a közösségi oldalon létrehozott csoportban meghirdetett alkalmakon.

Dobosné Hajdú Anikó (balról), Balázs Györgyné, valamint Nagy Enikő, a klub alapítói, továbbá a csatlakozó hölgyek a TeSzedd akciónál

Forrás: Dandé Melinda

Mottójuk, hogy minden résztvevő testben elfáradva, de lélekben emelkedve térjen haza. A gyaloglók minden leendő alkalommal csatlakoznak a településszintű rendezvényekhez, mint a mostani Közösségek Hete programhoz, melyhez „Egy estém nem otthon” szlogennel csatlakoztak, illetve a TeSzedd országos szemétszedési akció alkalmával közösen szedték a hulladékot.

Az ötletgazdák Alapító Okiratban rögzítették a Sétáló Hölgyek Klubjának alapítási szándékát márciusban, mely többek között tartalmazza azt, hogy a gyaloglás nemes tevékenység, mely végeztessék szemet-lelket gyönyörködtető tájakon, valamint osszák meg egymással életük történéseit, örömeit és bánatait. 

Dandé Melinda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában