haon.hu PODCAST

2023.05.25. 17:18

Ki emlékszik még a Vekeri-tó fesztiválra? - Miklósvölgyi Péterrel az idei Campus mellett nosztalgiáztunk is

Bő nyolc hét múlva már javában élvezhetjük a Nagyerdő fái alatt az idén 15 éves debreceni Campus Fesztivál fergeteges hangulatát.

Miklósvölgyi Péterrel nosztalgiáztunk

Forrás: Czinege Melinda

Miklósvölgyi Péter, a rendezvényt szervező Debreceni Campus Nonprofit Kft. egyik ügyvezetője ült le a podcast mikrofonunk mögé és árult el számtalan érdekességet arról, miként szervezik meg - mint a beszélgetésből kiderült - Magyarország második legnagyobb négynapos buliját

A szervező azt is megosztotta, hogyan zajlik az egyezkedés a zenekarok között, és hogyan döntik el, kik legyenek a fesztivál fellépői. Sőt, megtudtuk azt is, milyen különleges kívánságai voltak az évek alatt a nemzetközi sztároknak, valamint az idei 15 éves Campus Fesztivál egyik sztárfellépőjéről, az 1920-as évek jazzhangzását elektronikus zenével vegyítő electro swing stílus első számú úttörőjéről, Parov Stelarról is kulisszatitkokat mondott el a szervező. Azonban „felültünk” a nosztalgiavillamosra is, és visszautaztunk 15 évet az időben: hogyan is kezdődött el, és nőtte ki magát az egykori Vekeri-tó fesztiválból Kelet-Magyarország legnagyobb fesztiválja. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában