Programajánló

2023.04.26. 10:07

Most bevállalhatsz pár kilométert a Nagyerdő madaraiért

A Debreceni Nagyerdőért Egyesület tagjai madáretetők-madáritatók fenntartásával hívják fel a figyelmet a természet- és környezetvédelem fontosságára

Forrás: MW-archív

Mozduljunk meg együtt, közösen a Nagyerdő madárvilága megóvásának érdekében! - ajánlja aktuális programját a Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület, amely öt éve (télen-nyáron folyamatosan) a tagok által készített és fenntartott madáretetők-madáritatók gondozásával, fenntartásával hívja fel a debreceniek figyelmét a természet és környezetvédelem fontosságára. Fuss, kocogj, sétálj a Nagyerdő madaraiért elnevezésű programjukat évente két alkalommal szervezik meg a madáretetési szezon kezdésekor és befejezésekor. 

Az idei első megmozdulásuk április 29-én, szombaton valósul meg. 

Várják a kutyusokat és gazdikat is egy közös kutyás futamra, sétára. Akik korábban már részt vettek az eseménysorozaton, tudják, hogy minden esetben családias és természetbarát közösség szerveződik. Minden rajtszámmal rendelkező és távot teljesítő induló madaras oklevélben részesül.

További információk

A regisztráció és részvétel ingyenes.

Jelentkezni az egyesület weblapján lehet.

Gyülekező: 9 és 10 óra között a Köztemető 3-as kapuja melletti kerítés mentén 300 métert haladva, a tisztáson.

Teljesíthető távok (szabadon választható) sétálva, futva, gyalogolva: 1,5 km, 2,5 km, 5 km, 7 km.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában