Lánykérés

2023.03.03. 14:25

Két szurkoló lépett csütörtök este a Loki-meccs zöld gyepére – meg is lett az eredménye!

A megható pillanatot fotók is megörökítették.

A boldog pár

Forrás: DVSC Facebook-Archív

Csütörtökön este nagy esélyt szalasztott el a Debreceni VSC a Puskás Akadémia ellen, ugyanis búcsúzott a Magyar Kupa negyeddöntőjében hazai pályán. A Loki ugyan nem állt jól a szünetben, de örömteli pillanatban nem volt hiány – tudtuk meg a DVSC hivatalos Facebook-oldalán megosztott képeket nézegetve.

A félidőben egyszer csak Ed Sheeran: Perfect című dala szólalt meg a hangszórókból, majd egy vérbeli (ezek szerint nagyon romantikus) Loki-szurkoló ereszkedett fél térdre a zöld gyepen a barátnője, Viki előtt, akinek megkérte a kezét.

A kivetítőn nagy betűkkel, természetesen piros-fehér felirattal jelent meg a kérdés: Viki, hozzám jössz feleségül? A gyönyörű és megható pillanatot közel 3 ezer ember nézte végig a Nagyerdei Stadion lelátóiról. 

A válasz – úgy tűnik – egyértelmű volt, az „igen” elhangzása utána a lány a párja nyakába borult, majd a könnyeit itatta a (most már) vőlegénye vállán.

ND

DVSC meccs lánykérés Debrecen haon
A zöld gyepen kérte meg párja kezét
Forrás: Facebook / Debreceni Vasutas Sport Club

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában