Ásó, kapa, nagyharang?

2023.02.08. 13:44

Házasság a DKV járatán? Különös feliratra lettek figyelmesek Debrecenben

Garázsmenet helyett a friss házasok „gombot” nyomta meg a debreceni buszsofőr.

Just married, azaz friss házasok felirat lágyította élhetővé a február másodikai szürke, ködös reggelt Debrecenben. A Szabó Kálmán utcán közlekedők kevéssel 7 óra után lehettek figyelmesek a DKV egyik járatára, amelynek a kijelzőjén számok és utcák rideg közlése helyett ezt a sort olvashatták, s képzelhettek el egy meglehetősen különös időpontú, sürgős egybekelést, egy közös élet kezdetét, a buszon szoros ölelésben utazó párt és násznépüket. A szentimentális ábrándozást erősítette a fotó hátterében lévő templom.

Forrás: DEBRECENBEN HALLOTTAM / Muszka Tamás

Az unalmas valóságra, Czirbik Milán Rudolf, a DKV Zrt. kommunikációs és rendezvényszervező előadója világított rá portálunk megkeresésére: 

Különjárati szolgáltatás keretében autóbuszt is lehet társaságunktól bérelni, melyet többek között esküvőkre szoktak igénybe venni. Az illetékes munkatársunk tájékoztatása alapján, a fotón látható esetet az okozta, hogy a járművezető – a rendszerben elmentettek közül – véletlenül rossz kijelző képet választott. Ezért volt a „Just married” felirat olvasható a „Garázsmenet” helyett az autóbusz külső digitális kijelzőjén. 

HaBe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában