Csodabogár

2022.11.05. 15:57

Ez már megint micsoda? Furcsa kis lényt fotóztak Debrecenben

Lehet mondani, hogy ő jobban fél tőled, mint te tőle, de sokakat ez nem vigasztal.

Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

Egy különös kis bogárról készült fotót töltöttek fel szombat délután a Debrecenben Hallottam Facebook-csoportba. A kis fekete lényt valamilyen szövetdarabon mászkálva kapták lencsevégre, és érthető, hogy értetlenkedést váltott ki a posztolóból. Földrajzi adottságainak köszönhetően a környék is tele van különböző rovarokkal, bogarakkal, így igazi csoda lenne, ha mindenki ismerné mindegyiket, így tehát a kérdés jogos volt a fotós részéről, mikor azt szerette volna megtudni, milyen lényt is látott. 

A helyes válaszra nem kellett sokat várnia, hamar kiderült ugyanis, hogy mindössze egy gabonazsizsikbe botlott (vagy gabonazsuzsok).

De természetesen a vicces kedvű hozzászólókból sem volt hiány. Valaki szerint simán csak csodabogár, egy másik kommentelő szerint vigyázni kell vele, mert ha felbosszantják, akkor támad, mint a Star Warsban a vukik. Volt, aki szerint egyszerűen csak „csúnya fekete mászó íze mizé”, vagy Fekete Pákó után szabadon ez bizony egy „tucsok”, esetleg egy nagy eséllyel döglött bogár, egy perui bütykös csótány vagy egy emberevő bogár. Utóbbi szerencsére nem igaz.  

Köszönjük az újabb vidám perceket, hiszen az ilyen borús időben mi másra is vágyna az ember, ha nem a derűs jókedvre?! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában