Egy extrán színes program

2022.08.15. 18:27

Óriási hőlégballon-fieszta lesz a hétvégén Böszörményben, mutatjuk a felszállások időpontját is!

Már csak az időjárásban kell bízni.

Forrás: Böszörményi Ballon Club

Hetedik alkalommal rendezik meg augusztus 19-21. között a Böszörményi Hőlégballon Fiesztát a hajdúváros környékén. Mint az a Böszörményi Ballon Club Facebook-oldalán olvasható, a rendezvény lényegében egy hőlégballon-találkozó, amelyen a hazai és nemzetközi csapatok találkoznak és tapasztalatot cserélnek egymással, de emellett sétarepülésre is lehetőséget biztosítanak.

A szervezők hangsúlyozzák, teljesen az időjárásra vannak utalva, így nem tudják előre megosztani a felszállások pontos helyszínét, az mindig a repülés előtt 30 perccel dől el. A repülések tervezett időpontját viszont már lehet tudni, ez az alábbiak szerint alakul:

  • augusztus 19., péntek: 18.00
  • augusztus 20., szombat: 6.00
  • augusztus 20., szombat: 18.00
  • augusztus 21., vasárnap: 6.00

Azt írták, az előző évekhez hasonlóan két felszállóhely lesz, a bázis a Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont és a „Csordalegelő”. A szabadidőközpontban lesz minden gyülekező, ott dől majd el az is, hogy honnan tudnak felszállni a ballonok.

Emellett augusztus 19-én délelőtt 9-12 óra között 4 ezer köbméteres „fekvő kupola” vár minden érdeklődőt Hajdúböszörmény főterén, melyben sétálni és fotózkodni is lehet majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában