Tündérszépek 2021

2021.09.21. 11:27

Mokka: Szabó Orsolya még nem fogta fel, hogy az övé lett a győzelem

A megkoronázott szépség a TV2 reggeli műsorának a vendége volt.

Fotó: MW-archív

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Tündérszépek döntőjében a debreceni Szabó Orsolya fejére került a győztesnek járó korona. A fiatal szépség a döntő után nem sokat pihenhetett, hiszen kedd reggel már a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában szerepelt Kocsis Korinna, a verseny háziasszonya, egyben mentora és Molnár Irina, a Mediaworks lapigazgatója mellett.

Orsi Mádai Vivien kérdésére válaszolva elmondta, már annak is nagyon örült, hogy részt vehetett a táborban és bekerült a 22 legszebb lány közé. – Úgy indultam neki a versenynek, hogy szeretném a mentorokat megismerni, közhely, de élményekkel gazdagodni, illetve kapcsolatokat építeni. Nem egy barátra tettem szert, szóval már a táborban megkaptam azt, amiért jöttem, és azt, hogy korona került a fejemre, még mindig nem fogtam fel – jelentette ki.

Mint kiderült, Orsi a koronát megtarthatja, azt azonban még nem tudja pontosan, hogy az otthonában hol lesz majd a végső helye. – Több, mint valószínű, hogy az üvegvitrin közepére kerül, ez fog erőt adni egy darabig.

Borítókép: Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek verseny győztese tette Szabó Orsolya fejére a legszebbnek járó koronát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában