palacsinta

2020.02.23. 19:27

Kakaóval, túróval, fahéjjal és lekvárral is finom

A körösszegapáti idősek nappali klubjában a palacsinta világnapja alkalmából finomságokat készítettek.

Az idős emberek elmesélték a fiataloknak, hogy miként kell ízes palacsintát készíteni. Nagyon fontos, hogy a tésztája vékony legyen. A töltelék meg legyen változatos.

A legelterjedtebb a túrós, illetve a különböző lekvárokkal ízesített. A megjelentek még több változatot is felsoroltak, ami a palacsintát ízesebbé teszi. Persze, ami a legfontosabb volt azon a délelőttön el is készítették a finom, ízes palacsintákat.

Vmirjáncki József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában