Kihívásra fel!

2020.02.21. 09:15

Akadálypálya a debreceni bevásárlóközpontban

Cél, hogy minél többen elvégezzék a gyakorlatokat, és a mozgás fontosságára, jó hatásaira is felhívják a figyelmet.

Fotó: Kiss Annamarie

Ügyességi akadálypályán tehetik próbára állóképességüket és fizikai erejüket az érdeklődők Debrecenben.

Értékes nyeremények

A Csapó utcai bevásárlóközpont és a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézetének szervezésében létrejött „Fórum Challenge” sorozatot nagyon élvezik a fiatalok.

Csütörtökön jelentős kihívás elé állították a sportrajongó ifjakat. A pálya ugyan nem volt túl hosszú, de a teljesítendő feladatok annál keményebbek voltak.

– Ez jó lehetőség arra, hogy bárki felmérje a fizikai terhelhetőségét. Egy regisztrációt követően a versenyzőknek biciklin kell 250 métert tekerniük, majd birtokba vehetik az akadálypálya különböző feladatait – mondta el a Napló érdeklődésére Belényesi Panna, a Fórum Challenge hosztesze.

Wellnesshétvége nyerhető

A csütörtöki nap folyamán izgalmas, egyetemi vonatkozású versenyeket is tartottak. A pályán bárki kipróbálhatja magát, aki elmúlt 10 éves, és magasabb, mint 130 centiméter. A női és a férfi első helyezett – azaz, aki a leggyorsabban és legügyesebben teljesíti a pályát –, egy wellnesshétvégével gazdagodhat.

A pálya február 23-ig áll az érdeklődők rendelkezésére a bevásárlóközpont alsó szintjén.

GYT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában