Tündérszépek 2020

2020.01.28. 20:00

Így ragyogott a döntőn a megye Tündérszépe – Fotók!

Ludman Fruzsina természetes bája és kitartó munkája nem maradt elismerés nélkül.

Fotó: MW / Szűr Annamária

Véget ért a hónapok óta tartó várakozás: hétfőn kiderült, ki nyerte el a Magyarország Tündérszépe címet. Országos szépségversenyünk fináléjában a hajdú-bihari olvasók Ludman Fruzsinának szurkolhattak, aki több mint hétszáz jelentkező közül jutott be a Tündérszépek 2020 döntőjébe.

A korona végül a 18 esztendős, Zala megyei Tótpeti Lili fejére került, az udvarhölgyeknek járó privilégiumokat pedig a 16 éves Tápai Dóra (Csongrád megye) és a 17 éves Gondár Kira Vivien (Budapest és Pest megye képviseletében) kapták, ugyanakkor a 19 éves Hajdú-Bihar megyei szépség sem távozott üres kézzel. Mi több, Ludman Fruzsi elmondása szerint abszolút elégedett eredményével, hiszen számára az Open Casting egyéves modellszerződése a legnagyobb ajándék, amit a versenytől kaphatott. – Nagyon hálás vagyok az Open Castingnak, hogy engem választottak, és köszönöm szépen – nyilatkozta Fruzsi. A kérdésre, miszerint egy év múlva mit szeretne elérni, hol szeretni tartani, így válaszolt:

„Szeretnék ugyanilyen maradni, amilyen most vagyok, hogy ugyanígy küzdjek a céljaimért.”

A nádudvari Tündérszép egyébként erőn felül teljesített a döntőt megelőző felkészülési időszakban. – Nekem a legnehezebb az volt, hogy rendszeresen eljárjak mozogni, edzeni – mondta Fruzsi, aki végül sikerrel vette az akadályt. Béres Alexandra akkora motivációt adott neki, hogy nyolc kilót fogyott a fináléra, igyekezett a lehető legjobb formában színpadra állni a versenyt lezáró gálán. Arról, hogy ezt maradéktalanul sikerült elérnie, az alábbi képek magukról beszélnek.

Tekintsék meg, hogy ragyogott a Tündérszépek 2020 színpadán Hajdú-Bihar megye jelöltje!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában