Bukósisak nélkül utazik

2019.10.08. 10:20

Csattannak a szelfik, ha megjelenik Lédi, a szelíd motoros

Jogosítvány hiányában sem büntetik a „száguldozó” négylábút.

Fotó: Nagy Emese

Manapság már egyáltalán nem meglepő, ha azt halljuk, hogy a család kedvence a gazdijával egy asztalnál vacsorázik, azonban egy motoron repesztő eb láttán bizonyára mindenkinek felcsillanna a szeme. Ma már számtalan kutyafajtáról ismertek egyéb különleges képességek, viszont olyan kutyáról nem hallani, amely jogosítványt szerzett volna, és autóban ülve vagy éppen mocira pattanva szelné az utcákat.

Nos, lehet, más országban, városban még nem találkoztak hasonló ebbel, azonban a cívisvárosi Dósa nádor téren megtörtént a „lehetetlen”. Szerkesztőségünk ablakából megpillantottuk, majd lencsevégre kaptuk azt a közel kétéves francia buldog kutyust, amely nyugodtan, rezzenéstelen arccal várta gazdáját egy vasparipán ülve. Az első percekben még humorosnak tűnt a látvány, azonban később rá kellett jönni, hogy közel sem viccről van szó. A kutyus bizony motorozik.

Extrém négylábú

Szatmári Tibor meglepetten fogadta az érdeklődőket, amikor a boltból kilépett, és meglátta, hogy fotózzák, szelfiket készítenek szeretett kutyájával. Állítása szerint semmi rendkívüli nincs abban, ha egy kutya motorozik, hiszen ugyanúgy, mint az embereknél, egy eb is lehet extrémebb társainál.

„Lédi már két éve a családunk tagja, igazán pajkos állat, akinek hóbortja lett a motorozás. Ahogy meghallja a pöfögő moci hangját, fegyelmezett lesz, és alig várja, hogy elinduljunk. Tudja, hogy biztonságban van, bukósisak nélkül élvezi, ahogyan a szél simogatja az arcát”

– mondta Tibor.

Fotó: Nagy Emese

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában