tündérszépek

2019.10.03. 12:36

A jó frizura alap – Segítünk, milyet válassz a fotózáshoz!

Válasszunk olyan frizurát, amely illik a személyiségünkhöz!

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Javában zajlanak a Tündérszépek nevű országos szépségverseny megyei fotózásai, ám jelentkezni még most sem késő, hisz a vállalkozó szellemű lányok október 8-áig regisztrálhatnak a Tündérszépek.hu oldalon, és ezáltal esélyt adhatnak magunknak, hogy a legszebbek között sorakozzanak.

Őszi hajviselet

Minden nő tudja, hogy a szépség bizony összetett, nem elég önmagában egy jó smink, egy tökéletes magassarkú, vagy éppen egy szexin simuló ruhadarab, a legjobb, ha a test és a lélek egymással összhangban van. Egy jó frizura bizony kellő magabiztossággal tud ellátni egy hölgyet, főleg akkor, ha az a személyiségéhez is passzol. Rojcsik Klaudia, a debreceni Csapó utcai bevásárlóközpont fodrászüzletének hajszobrásza szerint napjainkban hajviselet terén egyre bátrabbak a nők, szeretnek kísérletezni, újabb formákat kipróbálni, hogy végül megtalálják maguk számára a legmegfelelőbb stílust. – Az őszi fazonban nemcsak a ruhadarabokat cseréljük le, hanem a frizuránkon is változhatunk. A bob fazon idén is hódítani fog, az elől hosszú, hátul rövidebb haj, akadnak extrémebb viseletek is, amikor bevállalják a hölgyek, hogy felnyíratják a hajukat, azonban a nőiesség nem vész el, hiszen a haj hossza attól még megmarad. A göndör haj mondhatni állandó, ami nem véletlen, hiszen a férfiak odavannak a bodros fürtökért, a hölgyek pedig imádnak a férfiak kegyeiben járni – mondta.

– Azt tanácsolom a lányoknak, hogy maradjanak természetesek, a hajszínt illetően legalábbis biztosan, a gesztenyebarna árnyalatai jelentik jelenleg a legjobb választást. Persze lehet kísérletezni színekkel, azonban a mondás igaz: „A kevesebb néha több.” Manapság nem hódít a kontyviselet, inkább a félkonty, amikor több tincs szabadon, leengedve van, ez ad egyféle sejtelmességet. Egy biztos, a szépség belülről fakad, viszont a külsőnknek is szalonképesnek kell lennie, ha a kifutóra lépünk, ehhez pedig egy személyiségünkhöz passzoló frizurát kell választanunk – tette hozzá végül.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában