Helyi bulvár, celeb

2024.04.12. 12:29

Megszólalt VV Barna debreceni „exe”, aki megosztotta, mit gondol a férfi új kapcsolatáról

Az internetet szinte elárasztotta a hír, miszerint egy párt alkot Halastyák Fanni (Nemazalány) és a egykori valóságshow-szereplő, VV Barna, aki már a villában megmutatta, imádja falni a nőket. Kapcsolatukról VV Pirost kérdeztük.

Nagy Emese

Halastyák Fanni (Nemazalány) és a VV Barna

Forrás: Instragram / Halastyák Fanni, Fenyvesi Barna

A debreceni Varga Pirost már jól ismerhetik a Haon olvasói, hiszen munkásságáról rendszerint beszámolunk, azonban most nem a foglalkozásáról kérdeztük, hanem VV Barnáról, akivel ő igencsak összemelegedett a valóságshow-ban.

vv piros, nemazalány, vv barna, egy pár
VV Pirost ezúttal Halastyák Fanni (Nemazalány) és VV Barna kapcsolatáról kérdeztük 
Forrás: Naló-archív

 

Miért jött össze Halastyák Fanni és VV Barna?

– Szerintem nem biztos, hogy Barna szerelmes Fanniba – fogalmazott a Haonnak VV Piros, aki többek közt azért is osztotta meg a véleményét, mert akkoriban, amikor ő jó barátságot kötött VV Robival, akkor Barna úgy vélekedett róla, csak a hírnév miatt van Robival, holott a debreceni nőnek semmi köze nem volt a sráchoz, mindössze barátok voltak.

Megosztotta, egyetlen egy valóságshow-szereplővel, VV Lisszával tartja a kapcsolatot, őszintén elmondta, nem igazán érdekli, a többiek hogyan élik a mindennapjaikat.

Féléve csak magammal foglalkozok, és a jövőmmel, nagyon jól érzem így magam

– hangsúlyozta Piros. Hozzátette, egyáltalán nem zavarja, hogy Fanni és Barna összejöttek, sőt, azt kívánja, ne legyen igaza, és Barna tényleg szeresse az énekesnőt. 

Kétlem, hogy megváltozott, de remélem, nem lesz igazam, és végre megkomolyodott

– mondta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában