Helyi bulvár, celeb

2024.04.09. 08:20

Az ország egyik legismertebb celebjét szpottolhattuk hétfőn Debrecenben

Mosolygós fotókat posztolt a belvárosból, ahol programja volt az este.

Haon.hu

Magyar hírességet szúrhatott ki, aki hétfőn kora este Debrecen belvárosában sétálgatott, bár tény, hogy tényleg jókor jó helyen kellett hozzá lenni. A Csokonai Színházba érkezett ugyanis Kiszel Tünde, aki Facebook-posztja szerint a 19 órakor kezdődő Bohéméletet nézte meg a teátrumban. A naptárfotózás közmegegyezéses királynője két képet is kitett a közösségi oldalára a cívisvárosból, az egyik a Kossuth utcai zebránál készült, a másik meg már bent, a nézőtéren. A híresség mélyen dekoltált ruhát választott az alkalomra, a mosolygós fotók alapján egyértelmű, hogy jól érezte magát. 

Giacomo Puccini darabját egyébként Szikora János rendezésében játsszák Debrecenben, a bemutatója 2023. október 7-én volt. „Népszerűségének oka talán abban a zeneszerzői attitűdben van, ahogyan az alaptörténethez viszonyul: a Bohémélet hősei szegények, nyomorognak és éheznek, a hideg elől menedéket nyújtó albérletük díját sem tudják kifizetni. Ezek alapján nyomasztó hangzásvilágot, depresszív dallamokat várnánk az operától, de nem ezt kapjuk. Puccini operájának hősei a fiatalság költői lelkületével festik át ezt a komor képet élhetővé, szerethetővé, mert minden nélkülözésük ellenére szeretnek élni. Éppen emiatt lesz olyan megrendítő erejű a valósággal való szembenézésük: a halál kíméletlen jelenléte kijózanító brutalitással rántja földre ezt az életet csak bohókás játéknak tekintő lebegést” – olvasható a hivatalos ajánlóban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában