Üzenet a túlvilágról?

2024.04.08. 13:24

Pokollá változott egy balmazújvárosi család élete, miután új helyre költöztek

Azért választottak emeletes házat, hogy nevelőszülőkként otthont biztosítsanak árván maradt gyerekeknek. De két éve megmagyarázhatatlan dolgok történnek korábbi álomotthonukban.

Haon.hu

A kislány le is rajzolta édesanyjának mit látott

Forrás: BorsOnline / olvasói fotó

Pákozdi Judit és gyermekei életét egy ártó szellem keseríti meg, a 47 éves balmazújvárosi nő szerint ki akarja őket űzni a házukból – számolt be róla a BorsOnline. 2022-ben költöztek az új otthonukba, ahol azóta kísérti őket egy riasztó entitás. 

Épp hogy kicsomagoltak, a szellem már el is rontotta a kazánjukat

– Azt hittük felrobban a gázkazán karácsonykor, este leállt, majd olyat robbant, mintha tűzijáték lett volna. Életemben nem féltem úgy, mint akkor este. Még az ablakok is remegtek. Egyhetes volt a fogadott babánk, és nem volt fűtés, gyorsan meg kellett oldjuk 

– kezdte el mesélni Judit.

A nő nem sejtette, hogy egy szellemmel állnak szemben, mígnem sorra történtek a megmagyarázhatatlan dolgok: a gyermeke egyik játéka nyomtalanul eltűnt az asztalról, föl-le kapcsolódtak a lámpák a házban, magától bekapcsolt a tévé.

Léna lányom csukott szekrényéből az összehajtott ruhák ömlesztve kiborultak 2023 telén. Azt hittük a macska volt az először, de a kislányom mondta, hogy azt a szekrényt nem tudja kinyitni. A kisebbik gyerekre gyanakodtunk, de ő nem is volt fent az emeleti szobában akkor. Többször is előfordult, csak Léna nem mondta

 – részletezte Judit.

A közeli temetők egyikéből járhat hozzájuk egy szellem

– Tavaly, 2023-ban Léna látott egy fehér ruhás, fekete hajú, arc nélküli asszonyt. Ott állt a ruhásszekrény előtt, pont ott, amiből kiestek a ruhák. Őt bámulta. Léna becsukta egy pillanatra a szemét, a szellem pedig eltűnt. A hideg ráz ettől az egésztől! – idézte fel, mit mesélt neki a gyermeke, aki később le is rajzolta a hátborzongató lényt.

„A szomszédoktól tudjuk, kik laktak előttünk itt”

– Nagyon sok albérlője volt. Lent egy pár lakott, a férj a feleséget leszúrta, mert céda volt. A csaj él, de kirázott a hideg. Lehet a sok rossz történet, veszekedések miatt jött ide a szellem, és nem akar elmenni. Még a kutyánk, Kira is eltűnt! Lehet, hogy elragadta! – vélekedett Judit.

A szellem mindenre képes, hogy elzavarja őket a házból. Aznap este, amikor megjelent a lányának, rájuk ijesztett.

A gyerek mellett a földön valami kaparászott. Még a sziámi macskánk is felugrott! Léna keze nem ért le az ágyról, ő nem tudta kaparászni. Utána nekem a bal karom elkezdett zsibbadni, mintha húzta volna a görcs. Úgy éreztem, mintha a mellem alatt összekötöztek volna egy zsinórral. Nagyon para volt!

– idézte fel Judit.
Az anyuka biztos benne, hogy elakarja őket kergeti az ártó lény, mert különös üzenetet küldött Bianka lányának.

A lányom telefonján magától bekapcsolt a You Don’t Own Me (Nem birtokolsz engem) című dal első verziója. A végén olyan elnyújtottan hangzott a szám, ami eredetileg nem olyan. Azóta a gyerekek lent alszanak a szobában. Én a lábamat se merem este kitenni, ha nem muszáj. Rettegünk, hogy mi lesz, ha lehet nem hagyjuk egyedül a kicsiket a házban!

– mondta Judit.

Ezt a számot játszotta le a szellem:

A nő spirituális eszközökkel próbálja védeni a családját, mást nem tehet. 

Próbálok segítséget kérni, hátha sikerül megfékezni. Írtam egy szellemtörténeteket is megosztó Facebook-csoportba, hátha valaki tudja, mit tegyünk

– zárta szavait Judit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában