Helyi bulvár, celeb

2024.03.29. 09:00

Röviden, tömören válaszolt Megyeri Csilla a legújabb pletykákra

Újra felröppent, hogy szakított a párjával, most Instagramján üzent az influenszer.

Haon.hu

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt

Forrás: Bors

Visszatérő téma a közösségi médiában Megyeri Csilla párkapcsolata. Mint arra a BorsOnline is emlékeztet, a hajdúsági kötődésű influenszer, egykori műsorvezető idén 11. éve van együtt párjával, Molnár Zsolttal, és már többször is elindult a pletyka arról, hogy ők ketten szakítottak. 2023-ban határozottan cáfolták az elválás tényét, de sok idejük nem maradt kiheverni az álhírek okozta rossz napokat, hiszen 2024 januárjában megint előjött a téma. A szakításukról szóló hírekre akkor Csilla így reagált a közösségi oldalán:

Az igaz, hogy az utóbbi időben kevesebbet posztoltam, de nem csak Zsoltiról, hanem magamról is. Lelkileg egy nehéz időszakon vagyok túl, vissza kellett találnom önmagamhoz, ráadásul mindketten nagyon elfoglaltak is voltunk. De ettől függetlenül köszönjük szépen, jól vagyunk, éljük az életünket, dolgozunk

– írta kendőzetlenül.

Az influenszer türelme fogyóban lehet, nemrég például Instagram-sztoriban húzta újra alá, hogy a magánéletét még mindig ő ismeri a legjobban.

Nyilván mindig mindenki jobban tudja az életemet, mint saját magam… Vicces…

– írta Megyeri Csilla a bejegyzésben, ami újabb cáfolattal is felérhet.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában