Helyi bulvár, celeb

2024.03.10. 16:21

Dobos Evelin: biztos, hogy nagy lakodalmat csapunk

A debreceni kötődésű színésznő és párja nemrég arról beszélt, egyelőre szeretnék kiélvezni a jegyességet.

Haon.hu

Dobos Evelin színésznő

Forrás: MW-archív

Thaiföldi nyaraláson kérte meg a debreceni kötődésű Dobos Evelin kezét párja, Kovács Dániel Richárd. A jegyesek nem szeretnének semmit sem elsietni, így nem bánják, ha esetleg mégsem idén házasodnak össze, de van már pár tervük esküvőjükkel kapcsolatban – írta a Story magazin nyomán az Index.

Még semmi sincs eldöntve. Egyelőre szeretnénk kiélvezni a jegyességet, de az biztos, hogy meg fogjuk adni a módját a házasságkötésnek, és nagy lakodalmat csapunk

– mondta a színésznő, aki, mint arra a cikk rámutat, jó kapcsolatot ápol vőlegénye és Nádai Anikó közös gyermekével, Patrikkal. A kisfiú az elsők között, karácsonykor tudta meg, hogy édesapja eljegyezte kedvesét.

– Nyilván egy ilyen komoly lépés meghozatala előtt nemcsak kettőnkre gondolok, hanem természetesen a gyermekemre is, aki az élete felét velünk tölti. Evelinnel csodálatosan jó kapcsolatban vannak, úgyhogy majd’ kiugrott a bőréből, amikor megtudta, hogy hamarosan összekötjük az életünket. Nagyobb boldogságot pedig szerintem egy szülő sem kívánhat annál, mint hogy a gyermeke is igazi szövetségesre talál a választottjában – részletezte a rendező a magazinnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában