Helyi bulvár, celeb

2024.02.01. 14:25

Meglopták a debreceni édességkirályt Kölnben

Elsőre meglepő, de a „tolvaj” még ajándékot is kapott Felföldi Józseftől.

Haon.hu

Felföldi Józsefet a biztonságiak riasztották…

Forrás: Napló-archív

Közel egy hete tart a németországi Kölnben az édesipari termékek szakvására, ami egyúttal világkiállítás is. Az egyetlen debreceni résztvevő a Felföldi Édességgyártó Kft.; a cég tulajdonosát, Felföldi Józsefet a minap beválasztották a finomságok aranycsapatába is.

- Óriási megtiszteltetés, és nagyon örülök, hiszen ezt a virtuális díjat a konkurencia, a szakma adta nekem és a csapatomnak - mondta lapunknak Felföldi József, akivel, mint kiderült, történt ennél szívderítőbb eset is.

- A hét elején a biztonságiak riasztottak bennünket, hogy valaki dézsmálja a standon lévő termékeinket. Amikor kollégáim is odamentek, egy óvodás formájú srác tömködte magába és zsebeibe a finomságokat. Éppen a szájában lévő csokis perec miatt nem tudott válaszolni a kérdésekre. Pillanatok alatt előkerültek a szülők is, akik leszidták a fiúcskát.

Jót nevetett  csapatunk a dolgon, és semmi probléma nem adódott belőle. A cég  gyorsan kerített egy nagyobb zsákot, amit megtömtünk finomságokkal, és átadtunk a megszeppent gyereknek. És arra is ígéretet kapott, hogy nyáron, ha találkozunk a foci vb-n a városban a magyar-svájci meccsen, újabb zsák ajándékot kap, tele édességekkel

– mondta az üzletember.

W. Gy.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában