Helyi bulvár

2023.12.24. 19:30

Bódi Sylvi: A média szenzációt csinált a dologból, és kis hiján már el is temetett…

Megszólalt a debreceni modell a csúnya balesete után.

Haon.hu

Forrás: TV2 Mokka

Ahogy korábban hírt adtunk róla, a debreceni születésű Bódi Sylvi csütörtökön, ahogy megérkezett a Mentawai-szigetekre, azonnal belevetette magát a víz habjaiba. Szörfözése azonban eseménydúsra sikerült, ugyanis egy nagyobb hullám bedarálta, és végighúzta a korallzátonyon – olvasható a Tények közlésében.

A modell, aki immár szörfoktatóként is tevékenykedik csúnya sérüléséről egy fotót is megosztott közösségi oldalán.

A felvételen felbolydulva azonban a magyar sajtó annyira megijedt, hogy Sylvi szavaival élve, kis híján el is temették.

Köszönöm a sok kedves és aggódó üzenetet! Aranyosak vagytok, de semmi komoly baj nem történt, s mint látjátok, 1 nappal később már ilyen szépen néz ki a könyököm. Ahogy látom, a média szokásához híven szenzációt csinált a dologból, és kis hiján már el is temetett…

–  írta posztjában, melyben hangsúlyozta, hogy nem történt nagy baj, mi több, újabb fotóval bizonyította sérülése gyógyulásnak indult.

– A szörfözés alapból nem a paramanók sportja, mert itt minden egyes hullámmal kockázatot vállalunk, de ha megvan a kellő alázat, tisztelet az óceán felé, és párosul hozzá egy nagy adag kitartás és szorgalom is, akkor a világ legcsodálatosabb élményét tudja adni egy-egy gyönyörű hullám meglovagolása – fogta rövidre gondolatait.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában