Szépségverseny

2023.09.21. 15:34

Debreceni lány a Miss Universe döntőse – fotóval

Horváth Krisztina először a Haonnal osztotta meg, miért jelentkezett a Miss Universe Hungary szépségversenyre.

Nagy Emese

A válogatón 16 gyönyörű lány jutott tovább

Forrás: Tények.hu

Visszatért Magyarországra a legendás Miss Universe szépségverseny, amelynek szeptember 15-én rendezték meg a hazai elődöntőjét. A válogatón 16 gyönyörű lány jutott tovább, közülük kerül ki az az egy versenyző, aki Magyarországot képviselheti a világversenyen.

A professzionális zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, hisz a versenyre több száz szebbnél szebb hölgy jelentkezett, így végül közel 70 gyönyörű hölgyet válogattak be az elődöntőbe, ahonnan 16-an jutottak tovább a döntőbe. Köztük egy debreceni lány, a huszonöt éves Horváth Krisztina, aki baristaként dolgozik egy debreceni étteremben.

debrecen, szépségverseny, miss universe
Krisztinát minden Debrecenhez köti
Forrás:  Horváth Krisztina-archív

Évek óta nyomon követem a különböző szépségversenyeket, és most éreztem úgy, itt az ideje, hogy kipróbáljam magam ezen a területen is. Nyilvánvalóan egy szuper lehetőségnek gondolom az ilyen megmérettetést, de ugyanúgy, ahogyan bizonyára a többiek is, szeretném, hogy végül az én fejemre kerüljön a korona

– fogalmazott a Haon érdeklődésére Horváth Krisztina. Mint elmondta, szabadidejében sminkes, ruha fotózásokra jár, a bulizás már nem az ő világa. Tősgyökeres debreceni, minden ide köti, a jövőjét is a cívisvárosban képzeli el.

Debrecen, szépségverseny, miss universe
Horváth Krisztina a Miss Universe döntőse
Forrás: Miss Universe Hungary Instagram-archív

A mosolyát és a szemét szereti a legjobban

– Szeretném elvégezni a tanítóképzőt, ugyanis már gyermekként is arról álmodoztam, hogy történelemtanár leszek – jegyezte meg, majd kérdésünkre hozzátette, a mosolyát és a szemét szereti a legjobban.

A zsűri elnöke Hajós István, a Bastion Group ügyvezetője, de helyet kapott a bírás között dr. Özer Nóra, a Miss Universe Hungary rendező versenyigazgatója, Nagy Renáta divattervező, az NRN divatmárka tulajdonosa, Proksa Szandra műsorvezető, a 2005-ös Miss Universe Hungary királynője, Aradi Nóra sminkmester és Sarudi Ákos, a Miss Nation LLC megbízott képviselője.

A 16 kiválasztott hölgy közül egy alapos felkészítő tábor után, szeptember 29- én a Miss Universe országos döntőjén választják ki a királynőt, aki Magyarországot képviseli majd novemberben El Salvadorban a Miss Universe nemzetközi döntőjén. 

A 16 döntős hölgy:

Csasztván Lilla

Dr. Kenéz Nóra

Hamar-Pirlot Rachel

Blága Tünde

Haupert Vivien

Kerepesi Réka

Mihályfi Liza

Szolnoki Andrea

Snóbel Sára

Gazdag Jázmin

Medveczki Alexa

Balázs Lili

Horváth Krisztina

Kis Laura Dóra

Vona Letícia

Ombódi Bettina


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában