Power of Love

2023.09.10. 08:55

Újabb debreceni valóságshowsztár a láthatáron: nemsokára képernyőre kerül Ildi

Haon.hu

Szeptember 11-én kezdődik a SuperTV2 új valóságshowműsora, a Power of Love – A szerelem ereje. A műsor játékosai különböző karakterek, de egy tulajdonság közös bennük: szinglik, és talán hamarosan megtalálják életük szerelmét, olvasható az Origo cikkében.

A reményekkel teli indulók között egy 25 éves debreceni lány is szerepel. Ildi elmondása szerint élete kalandját várja a műsortól. Hisz az érzelmekben, a szívére hallgat, de úgy gondolja, ebben a műsorban az őszinteséggel csínján kell bánni, ezért taktikázni fog. Szerinte a cél szentesíti az eszközt, attól sem riad vissza, hogy megalázza a másikat.

power of love debrecen ildi
A debreceni versenyző, Ildi
Forrás: Origo

A műsorformátum Törökország, Görögország, Románia, és Dél-Amerika után debütál hazánkban. A versenyben hét lány és hét fiú küzd a fődíjért, egymásért és a szerelemért. A SuperTV2 csatornán a hét minden napján este 19 órától leshetünk be a fiatalok kamerákkal rögzített mindennapjaiba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában